Brother HL-5450DN

Brother HL-5450DN

Profesionální černobílá laserová tiskárna pro uživatele, firmy, kanceláře a pracovní skupiny, kteří vyžadují ekonomicky výhodný a velmi rychlý tisk dokumentů, to je tiskárna od firmy Brother s označením HL-5450DN. Pěkné zařízení se vyrábí v moderním černé designu a na první pohled vypadá poměrně nenápadně.

Jedním z důležitých parametrů této tiskárny je velmi vysoká rychlost tisku. U podobných zařízení v daném cenovém segmentu se většinou očekává rychlost téměř o polovinu nižší. Podle výrobce zvládá celých 38 stránek A4 za jednu minutu. Rychlost samozřejmě také záleží na typu dokumentu a na dalších provozních podmínkách. Navíc první výtisk po odeslání na tiskárnu dostáváte již za 9 vteřin, a to vše při rozlišení 1200×1200 dpi. Tiskárna samozřejmě zvládá i automatický oboustranný tisk, jehož rychlost je podle výrobce 9 stran za minutu.

O velmi ekonomický provoz této tiskárny se může postarat i velkokapacitní toner, který zvládne vytisknout až 8000 stránek A4, volitelně si ale můžete zakoupit i menší náplň.

Zásobník papírů pojme až 250 listů kancelářských papírů A4, výstupní prostor dokáže udržet až 150 potištěných listů.

Připojení k počítači je možné nejenom pomocí klasického USB portu, ale i prostřednictvím siťového LAN portu.

Brother HL-5450DN